Mikko
Ruokojoki

CEO, FOUNDER
+ 358 40 070 9319
mikko.ruokojoki@vibemetrics.com

Mikolla on vahva näkemys siitä, että työntekijöiden kuuntelu ja hiljaisen tiedon hyödyntäminen on organisaatioille keino menestyä. Kokemus on osoittanut, että Fiilismittarin avulla organisaatiot ja tiimit saavat ajantasaista tietoa ihmisten tuntemuksista ja pystyvät reagoimaan ja ennakoimaan asioihin nopeasti.

Mikko on IT-alan rautainen osaaja jo 25 vuoden ajalta ohjelmistoliiketoiminnassa, IT-projektien vetämisessä ja henkilöstökyselyissä. Yrittäjyys on ollut veressä jo vuodesta 1998 lähtien.

Sijoittajat

Ali
Omar

LL,MBA

Ali on hallitusammattilainen, intohimoinen yrittäjä, lääkäri, MBA, enkelisijoittaja ja teknologian harrastaja. Hänellä on kokemusta menestyvän liiketoiminnan  kasvattamisesta terveydenhoitoalalla. Hän on palvellut eri muodoissa suomalaista julkista sektoria yli 15 vuotta. Hänen intohimonsa on auttaa yrittäjiä menestymään ja kasvamaan.

Reima Linnanvirta

OTM

Reima  on hallitusammattilainen ja  enkelisijoittaja, jolla on laaja tuntemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, varainhoidosta ja juridiikasta. Hänellä on kokemusta menestyvän liiketoiminnan rakentamisesta juridiikkaan ja liiketoiminnan konsultointiin liittyen.

Janne Jormalainen

DI

Janne on sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja. Hän toimii hallituksen puheenjohtajana viidessä kasvuyrityksessä. Janne aloitti uransa isoissa yrityksissä. Nokialla hän vastasi useista eri yksiköistä, ja oli vastuussa mm. 850 M€ liiketoiminnasta. Janne  on työskennellyt yrittäjänä eri aloilla ja perustanut useita yrityksiä. Hän on asunut ja työskennellyt Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Kaakkois-Aasiassa.